SB Lux on ollut kauneuden markkinoilla 10v. Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat palvelut: kulmat, ripset,  hampaiden valkaisun, karvojen poistot, kuumakivihieronnan, kynsi-ja jalkahoidot.

Myynnissä myös lahjakortit ja kuluttajille tuotteita.

Klassiset ripset

Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen, jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä. LED-laservalo aktivoi valkaisugeelin, joka ei sisällä lainkaan peroksidia. 4-8 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. Ensin laitetaan valkaisugeeli hampaisiin, joka aktivoituu LED-lampun valossa. LED-lamppua käytetään 2-3 x 15 min. riippuen sopivasta lopputuloksesta eli 15 minuutin välein poistetaan geeli ja laitetaan uusi. Geeli hävittää hampaisiin tulleet tahrat, jotka ovat tulleet esim. kahvista, tupakasta, viinistä, teestä, jne.. Hampaiden LED-valkaisu ei vahingoita hampaita tai ikeniä.

Volyymi ripset by Sveta

Meidän merkkiset geelilakat ja kynsioljyt

Lash Lift & Brow Fixing(kulmien laminointi) & Klassiset ripset

Skin Candy Smooth tai Fresh Kiss hemmotteleva kasvohoito + kulmien siistiminen. Scandinavian Skin Candy on kotimainen brändi joka sisältää luonnonollisia raaka-aineita. Skin Candyn kasvohoitotuotteista löytyy kaksi eri linjaa. Smooth Kiss ja Fresh Kiss. Smooth Kiss -tuotteet ovat suunniteltu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavaa Xylitolia ja tyrniöljyä, joka sisältää runsaasti ihoa elvyttävää C-vitamiinia sekä antioksidantteja, siksi Smooth Kiss -tuotteet sopivat myös ikääntyvälle iholle. Smooth Kiss -tuotteissa raikas hedelmäinen tuoksu. Fresh Kiss -tuotteet ovat suunniteltu erityisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Sisältää Xylitolia, joka puhdistaa, kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Fresh Kiss -tuotteissa makea sitrunainen tuoksu. Kasvohoidossa käytämme myös Skin Candy Xylitolia ja hyaluronia sisältävä seerumi Glow For it. Kaikissa tuotteissa luonnollisuusprosentti on vähintään 99%.