SB Lux on ollut kauneuden markkinoilla 11v. Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat palvelut: ripset, kulmat, hampaiden valkaisun, karvojen poistot, kuumakivihieronnan, kynsi-ja jalkahoidot, kasvohoidot, plasma pen hoidot, mesoterapia, huulien ja ryppyjen neulaton täyttö, suihkurusketus.

Myynnissä myös lahjakortit sekä tuotteet kuluttajille.

Klassiset ripsipidennykset. Käytämme korkealaatuisia ripsienpidennyskuituja. C,D ja L kaarevuudet, 0.10/0.15 paksuisia kuituja sekä erittäin kevyitä "Flat"-kuituja, jotka ovat tyvestä litteät, kärjestä haarautuvat ja niillä saa erittäin tumman lopputuloksen silmän tyveen. Voimme myös miksailla toiveiden mukana kaikkea. Palvelun kesto: 1,5-2h

Volyymit ripsipidennykset. Käytämme korkealaatuisia ripsienpidennys kuituja. C,D,DD,L,M kaarevuudet, 0.03/0.05/0.07 paksuisia kuituja. Väreinä musta, ruskea ja paljon muita. Miksaamme kaikkea myös toivomuksien mukaan. Palvelun kesto: 2h

Express volyymiripset-palvelun tarkoitus on saada lyhyessä ajassa kauniit ripset. Käytämme kevyitä Easy fans- valmisviuhkoja. Express-palvelu on erinomainen sinulle joka olet kiireinen etkä jaksa maata paikallasi montaa tuntia, mutta haluat nopeasti siistin ja silmää avaavan lopputuloksen juhliin tai vaikka loman ajaksi. Käytössämme on paljon erilaisia ripsien kaarevuksia sekä viuhkojen tuuhennuksia. Palvelun kesto: 1.15h

Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen, jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä. LED-valo aktivoi valkaisugeelin, joka ei sisällä lainkaan peroksidia. 4-8 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. Ensin laitetaan valkaisugeeli hampaisiin, joka aktivoituu LED-lampun valossa. LED-lamppua käytetään 2-3 x 15 min. riippuen sopivasta lopputuloksesta eli 15 minuutin välein poistetaan geeli ja laitetaan uusi. Geeli hävittää hampaisiin tulleet tahrat, jotka ovat tulleet esim. kahvista, tupakasta, viinistä, teestä, jne.. Hampaiden LED-valkaisu ei vahingoita hampaita tai ikeniä. Palvelun kesto: 45min-1h

Luxury Gold kasvohoito. Hoidoissa käytämme ranskalaista kosmetiikkaa. Aloitamme puhdistusaineilla, joissa on aktiivisia ainesosia jotka auttavat tehokkaasti taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan. Hoitaa ihoa ja palauttaa sen hehkun. Viiniköynnöksen lehtien ja helmiäisuutteen yhdistelmä silottaa ja kosteuttaa ihoa, auttaa palauttamaan ja säilyttämään ihon nuorekkuuden. Kultainen naamio. Kasvoille tulevassa loppuvoiteessa on aktiivisia vaikuttavia aineita sisältävää 23 karaatin kultaa, hyaluronihappoa ja kaviaariuutetta. Tuloksena terve ja kirkas iho. Auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon ja tekee ihosta kauniin sileän. Saa ihon hehkumaan! Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille.

Skin Candy Smooth tai Fresh Kiss hemmotteleva kasvohoito. Scandinavian Skin Candy on kotimainen brändi joka sisältää luonnonollisia raaka-aineita. Skin Candyn kasvohoitotuotteista löytyy kaksi eri linjaa. Smooth Kiss ja Fresh Kiss. Smooth Kiss -tuotteet ovat suunniteltu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavaa Xylitolia ja tyrniöljyä, joka sisältää runsaasti ihoa elvyttävää C-vitamiinia sekä antioksidantteja, siksi Smooth Kiss -tuotteet sopivat myös ikääntyvälle iholle. Smooth Kiss -tuotteissa raikas hedelmäinen tuoksu. Fresh Kiss -tuotteet ovat suunniteltu erityisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Sisältää Xylitolia, joka puhdistaa, kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Fresh Kiss -tuotteissa makea sitrunainen tuoksu. Kasvohoidossa käytämme myös Skin Candy Xylitolia ja hyaluronia sisältävä seerumi Glow For it. Kaikissa tuotteissa luonnollisuusprosentti on vähintään 99%.

CO2 Lifting kasvohoito- neulatonta transdermaalista hiilidioksidin vientiä ihon alle voimistaen verenkiertoa, vahvistaen solun aineenvaihduntaa ja kyllästäen ihonolaiset kerrokset hapella. Hiilidioksidikaasun vaikutuksen ansioista suonet laajenevat nopeasti, verenkierto voimistuu ja ihosolut saavat happea ja ravintoaineita. Tämä prosessi stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä kohottaa kasvoja luonollisesti parantaen ihon väriä ja ulkonäköä. Tulos hoitotoimipiteen jälkeen: - pikakohotus, - sileä iho, - lisää elinvoimaisuutta ja elastisuutta, - ei pigmenttiläiskiä, - pienemmät huokoset. CO2 Lifting- tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

FIBROBLAST PLASMALIFTING on ei-kirurginen toimenpide, jonka tavoitteena on kiinteyttää ihoa, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa arpia. Kyseistä tekniikkaa pidetään ryppyjen tasoittamisen ja silmäluomien kiinteyttämisen läpimurtona kauneudenhoitoalalla. Toimenpiteeseen sopivat kaikki vartalon alueet, joiden iho tarvitsee kiinteytystä – silmäluomista ja kasvojen rypyistä veltostuneisiin rintoihin, vatsan raskausarvista käsien roikkuvaan ihoon. Lisäksi toimenpiteen avulla voi poistaa ihon virheitä ja ikääntymiseen liittyviä maksaläiskiä. Toimenpiteessä käytettävällä laitteella aiheutetaan pieni plasmaattinen välähdys, joka kohdistetaan ihon pinnalla olevaan mikromillimetrin kokoiseen pisteeseen (0,1-0,2mm ihossa). Iho kiristyy pisteen välittömässä läheisyydessä, minkä tuloksena liiallinen iho vähenee, rypyt katoavat, ihon kimmoisuus paranee ja ulkonäkö saa raikkaamman ilmeen. Toiseksi paikallinen plasmavaikutus stimuloi ihon uusiutumisreaktiota, edistää mikroverenkierto- ja aineenvaihduntaprosessien monistumista ja aiheuttaa uuden kollageenin ja elastiinin aktiivista tuotantoa. Ongelmasta, asiakkaan iästä ja ihon kunnosta riippuen tarvitaan 1-4 toimenpidettä. Ensimmäiset tulokset näkyvät heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ihon kiinteytyminen jatkuu kahden kuukauden aikana, jonka jälkeen näkee lopullisen tuloksen. Sen jälkeen toimenpiteen voi halutessa myös uusia. Tulos kestää noin 2-5 vuotta. Ilmainen Online tai Live konsultaatio!

PlasmaShower-biorevitalisaatio on ihon nuorentamista hyaluronihapon avulla. Se on erinomainen tapa hidastaa ihon ikääntymistä. Se myös stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa sen yleistä kuntoa. Tulos näkyy välittömästi - hehkuva ja kosteutettu kasvojen iho! Toimenpiteen aikana kasvoille levitetään ongelmasta riippuen erityistä geeliä, joka imeytyy plasman avulla erityisellä suuttimella ihon syvimpiin kerroksiin. Toimenpide on veitsetön. Sen voi tehdä milloin tahansa, sillä se ei aiheuta punoitusta eikä ärsytystä. Toimenpiteen jälkeen voidaan välittömästi jatkaa päivittäisiä askareita, palautumisaikaa ei tarvita. Toimenpiteen jälkeen iho on raikas ja hehkuva. Suositellaan tekemään kuurina, kerran viikossa, 7–10 toimenpidettä.

MICRONEEDLING – Microneedling-toimenpiteessä ihoon tehdään erityisen neulakimpun avulla mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon kollageenisynteesin johtaen ihon kiinteytymiseen. Luonnollisia kasvutekijöitä sisältävät seerumit edistävät ihon uudistumisprosesseja täydentäen ihoa vahvistavaa ja kiinteyttävää vaikutusta. Microneedling-kasvohoito on erinomainen tapa erilaisten iho-ongelmien ratkaisemiseen.

HYALURON PEN on ei-invasiivinen toimenpide täyteaineiden, meso-cocktailien, biorevitalisoivien aineiden ja seerumien annostelemiseksi ihoon. Se on vaihtoehto kauneuspistoksille, jonka avulla voidaan saavuttaa suuremmat huulet ja täyttää pintaryppyjä täysin kivuttomasti, turvallisesti ja neulattomasti. «Hyaluron Pen» -periaate perustuu nestesuihkun kineettisen energian käyttöön, hyaluronihappo annostellaan ihoon mekaanisen paineen avulla kertakäyttöisen steriilin patruunasuuttimen kautta. Se ei siis vahingoita ihoa ja antaa tasaisemman sekä luonnollisemman lopputuloksen kuin pistoksella on mahdollista saavuttaa.

MESO BB-GLOW on nuorentava kasvotoimenpide, joka takaa välittömästi vaaleamman ja raikkaamman ihon tehokkaiden, 100 % turvallisten ja luonnollisten ainesosiensa ansiosta. Se tehdään laitteella, johon asetetaan nanoneuloilla varustetut moduulit. Niiden avulla aine työntyy ihon päälliskerrokseen. Toimenpide on turvallinen, sillä neulat eivät työnny niin syvälle kuin esimerkiksi mesoterapiassa. Se on mukava ja miellyttävä. Cocktail täyttää ihon epätasaisuudet, valkaisee, tasoittaa sävyä ja ihon epätasaisuuksia, tekee hapenpuutteesta tai kuivuudesta kärsivästä ihosta hehkuvan ja kosteutetun. Hoito kosteuttaa ja neutralisoi vapaita radikaaleja sekä silottaa ryppyjä. Iho tuntuu jo ensimmäisen hoidon jälkeen terveemmältä ja hehkuvammalta.

Meidän merkkiset geelilakat ja kynsioljyt.Haluatko kauniit kynnet jotka kestävät monta viikkoa? 🤔💅 Tavallinen lakka vs geelilakka: 1. Ammattilainen tekee hyvän manikyyrin ja kynsille kauniin muodon 👌 2. Värien laaja valikoima 🌈 3. Geelilakka tasoittaa kynnen 🙏 4. Geelilakka on heti kuiva 👏 5. Kiilto pysyy pitkään 🔥 6. Geelilakan pysyvyys on 3-4 viikkoa ⏳ 7. Suojaa kynsiä ja kynsinauhat pysyvät hyvinä🤗 8. Se hetki kun voit nauttia omasta ajasta ja rentoutua💆‍♀️🧚‍♀️💁‍♀️ Palvelun kesto: 1h

Sokerointi - ihokarvojen poisto sokerimenetelmällä. Menetelmä on hellävarainen ja poistaa myös lyhyet karvat, mutta karvojen tulisi kuitenkin olla vähintään 5mm. Sokerilla tehdyn karvojenpoiston jälkeen on iho pehmeä, sileä ja samettinen, karva alkaa kasvamaan hitaammin sekä muuttuu hennommaksi. Käytössämme on kahta eri sokeria: Strip Sugar ja Sugar Paste. Näillä saa poistettua koko kehon karvoja. Brasilialaisia sokerointeja teemme vain naisille. Hoidon jälkeen tulisi välttää 24h: auringonottoa/ solariumia, saunaa ja välttää hikoilua sekä kainaloille käyttettävää deodoranttia.

Lämmin parafiinikäsihoito suositellaan tehtäväksi aikavälissä syksy-kevät. Tämä hoito on tosi miellyttävä ja rentouttava. Parafiinihoidon hyödyt: jos kädet ovat erittäin kuivat se syväkosteuttaaa, parantaa verenkiertoa, lievittää nivelten kipuja, parantaa ja estää ihon halkeilua. Hoidossa kuorimme kädet, laitamme kollageenivoidetta, sen jälkeen kastellaan kädet lämpimään parafiiniin ja lopuksi hieromme käsiä hoitavalla voiteella. Parafiinikäsihoidon voi ottaa itsenäisenä palveluna tai yhdistää toisen palvelun yhteyteen ja nauttia siitä. Palvelun kesto 15min

Lymfa Boots -hoito on kehon paineluterapiahoito, joka tehostaa aineenvaihduntaa. Lymfa Bootseissa on ilmataskuja, joiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyttä painetta. Hoidon tuloksena kehon turvotus vähenee ja olo tuntuu ihanan kevyeltä. Säännöllisillä käynneillä voi olla myös suonikohjuja sekä selluliittia vähentävä vaikutus. Lymfa Bootsit auttavat palautumisessa ja parantavat verenkiertoa sekä nopeuttavat kuona-aineiden poistumista treenin jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta sekä poistavat kehosta nesteitä. Ne myös hoitavat nopeasti ja kivuttomasti urheilusta väsyneitä lihaksia. Lymfa Boots- hoito sopii erinomaisesti myös istumatyötä tekeville ja auttavat kehoa palautumaan mm. urheilusuoritusten, leikkausten, pitkien lentojen jälkeen, auttavat myös urheiluvammojen hoidossa, tehostavat verenkiertoa. Helpottavat kipua, vähentävät turvotusta jaloissa, rentouttaa ja vähentä stressiä sekä parantaa unta. Mahdollisuus myös Lymfa alipaineterapiaan: jaloille, käsille ja vatsalle. Miellyttävä toimintaääni. Muiden hoitojen yhteydessä saat tämän palvelun edullisemmin. Palvelun kesto: 30min tai 1t